fredag 18. september 2009

Nye frivillige på plass i Bolivia

og kan følges i egen blogg her:

"Praksistiden i Bolivia med Kine og Astri",
http://bolivia.blogg.no/

Vi takker for innsatsen, og ønsker lykke til! Det blir nok både lærerikt, spennende og utfordrende, på flere vis...

torsdag 17. september 2009

Fantastisk gave til barnehjemmet i Potosi!

Gode venner av de to blad Fanebust har satt inn 150.000 kroner på det nye barnehjemmets konto. Det tilsvarer hele 25.000 dollars av de 100.000 vi har lovet å støtte Frelsesarmeen med i dette byggeprosjektet. Pengene er sporenstraks sendt av gårde, slik at byggeprosessen fortsetter.

Vi er veldig takknemlige for gaven. Den letter en bør fra våre skuldre, siden det betyr at vi nærmer oss fullfinansiering. Nå er det bare innspurten igjen, og vi tror at vi er i mål før nyttår. Det gjelder ikke selve byggingen, som nok vil fortsette godt inn i nyåret. Men det passer godt: Høsten 2010 blir det igjen stor fadderreise, og da må vi jo også ha nyåpninger på programmet!

Men misforstå oss nå ikke: Hoveddelen av finansieringen, av dette barnehjemmet og av alt annet vi holder på med, det kommer som et resultat av mange små bidrag. Hundre kroner her, fem hundre kroner der. Det er det at vi alle yter vårt som gjør at vi om ikke lenge kan gi nærmere 50 barn et hjem. Så takk til alle som hjelper oss å hjelpe!