søndag 30. november 2008

En ny begynnelse

Nåja, Boliviafamilien har jo eksistert siden 1981, da denne kjekke karen, Baste Fanebust,dro til Bolivia på jakt etter sin ukjente fadderdatter, Naida. Han fant henne, men også et barnehjem som hadde mistet all støtte. Etter hjemkomst ble 45 faddere ordnet via venner og arbeidskolleger. Gjennom årene har det vokst stødig og støtt, og i dag er det cirka 890 barn i 17 dagsentre og 4 barnehjem som får vår hjelp. Alle unntatt ett drives i samarbeid med Frelsesarméen, og fortsatt er det slik som Baste Bust sa det: "The Salvation Army and us; we're one hell of a team..." Etter at Baste døde i 2005 har det imidlertiv vært hans sønner, Øyvind og Frode, som har stått for driften - sammen med en rekke ildsjeler og støttespillere.

Etter sånn omtrent 10 år på nett var det på tide med litt forfriskning. Vi har fikset litt på designen på vår webside Boliviafamilien.org, og nå endelig fått en nettside på utaskjærs språk. Den finner du på TheBoliviaFamily.org. Vi setter stor pris på om du tipser utenlandske bekjente om det!

Tanken er som denne: På websiden finner man en relativt kortfattet presentasjon av Boliviafamilien. Her i bloggen vil vi informere om våre prosjekter og utviklingen i disse. Det blir billedreportasjer fra våre reiser i Bolivia, presentasjon av de enkelte hjem og sentre, og innlegg fra både vår "faddersjef" i Bolivia, Siw Broman, frivillige som har arbeidet for oss og andre. Kort sagt et mer "levende" sted enn en vanlig nettside kan være.

Vi håper at du vil finne dette interessant. Dessuten setter vi alltid pris på kommentarer eller epost. Og som du sikkert vet: Vi har alltid behov for nye faddere og en skjerv til våre mange prosjekter...

Vennlig hilsen
Frode Fanebust

2 kommentarer:

Jørn sa...

Gratulerer med nytt design(og velkommen hjem fra vel gjennomført rundreise)!
Jørn

Boliviafamilien sa...

Takk for det, Jørn! Rapport kommer...