onsdag 4. mars 2009

Keyla behøver en fadder


Oppdatering: Keyla har fått sin fadder! Men vi har flere barn som venter...

Keyla er en jente på 6 år. Hun bor i Tarija i Bolivia. Dette er i Bolivias vindistrikt, hvor mange tar seg over grensen til Argentina for bedre betalte jobber. Det kan ikke Keylas far, som er syk og ikke klarer å finne fast arbeid. Moren jobber, men inntektene er små. Familien med to voksne og tre barn bor å på ett rom de har leid, og klarer verken å fø eller kle barna skikkelig. Derfor får de hjelp av oss til å gi Keyla mat, klær og skolegang. Kjærlighet opplever hun – heldigvis! – også hjemme hos familien.

Det kjekkeste Keyla vet er å leke med dokker og å legge puslespill. Hun vet ikke hva hun skal bli enda, men hvem gjør vel det i førskolealderen… :-)

(Keylas tegning)

Etter at vi nettopp fikk 17 nye små pakker med "Boliviastorken" er Keyla et av 37 barn vi behøver faddere til. Hvis noen vil bli fadder er det bare å sende oss en epost. Faddere betaler vanligvis 200 kroner i måneden, og (helt frivillig) kanskje et tilsvarende beløp ved jul og bursdag. Pengene går uavkortet til Bolivia, altså med null i administrasjonskostnad.

Ingen kommentarer: