søndag 23. august 2009

Byggingen av Ushpa Ushpa er i gang!


Dette nye dagsenteret i Cochabamba er altså det ene av årets store prosjekter, mens barnehjemmet i Potosi er det andre. I Ushpa Ushpa er nå den gamle bygningen revet, og grunnmuren og reisverket til det nye på plass. Et mye større bygg i to fulle etasjer.

Vi må komme med en stor takk til Nannestad videregående skole, som gjennom sin innsats for Bolivia i våres har finansiert en betydelig del av dette nye dagsenteret. Nå skal vi stå på for at også resten av midlene som behøves på en eller annen måte åpenbarer seg! Totalbudsjettet er på 39.000 US dollars, cirka 240.000 kroner. Det er ikke småpenger, men tenk at man kan bygge et dagsenter for opp mot 100 barn i Bolivia for omtrent prisen av en norsk garasje!

Bildene her er tatt i slutten av juli, altså for cirka fire uker siden. Det har skjedd en del siden den gang, og nye bilder vil følge. Etter planen skal bygget stå ferdig i løpet av september...
For faddere ved Ushpa Ushpa som lurer på hva som skjer med fadderbarna deres nå som byggingen her er i gang, så er svaret at de holder til i midlertidige lokaler like i nærheten - mens de venter i spenning på å få ta det nye senteret i bruk!

Ingen kommentarer: