fredag 16. april 2010

Strålende innsats fra Forus videregående skole!

Vi har tidligere lagt ut videoen fra karnevalet som Forus videregående skole hadde i forbindelse med sin årlige innsamlingsaksjon for Boliviafamilien. Nå er også resultatet her, offisielt og flott overrakt på en meterbred sjekk i sist uke: kr 81.469,50!

Dette går nå uavkortet til byggingen av verdens mest himmelnære barnehjem, Casa Himmelbjerget i Potosi. Akkurat det kunne ikke passet bedre: Det var av skolens tidligere elever, Linn Hansen og Marita Bjerga, som gjennom et opphold som frivillige for oss kom med ideen om at barnehjemmet burde bygges. Siden har vi fått mange og gode bidrag til å virkeliggjøre denne drømmen, men Forus vgs har vært en av de helt sentrale giverne.

Vi gleder oss å komme tilbake til skolen på våren neste år, med bilder fra åpningsfesten! Og helt sikkert med nye behov, for selv om mye er gjort, er det alltid mer å gjøre... Derfor var det fantastisk å høre at denne skolen, som har støttet Boliviafamiliens arbeid i mange år, planlegger å fortsette med det etter at de nå gjennom flytting og fusjon snart blir til Vågen videregående skole!

Men for denne gang: en stor takk til alle de engasjerte elevene og lærerne ved Forus!
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

så utrolig bra:)
hb de fortsette støtta når de nå går over til Vågen vgs

Linn

Boliviafamilien sa...

Det gjørr di! Me har allerede fått beskjed om d. Utroligt godt å veda, for då vett me at der e hjelp å få med nye prosjekter. :-)