onsdag 29. februar 2012

Potosi: Nå skjer det ting her!


Vi har fått nye bilder som viser at det har vært skikkelig fortgang når det gjelder sidebygget til barnehjemmet Casa Himmelbjerget i Potosi. Herlig!



Dette bygget er i to etasjer. I underetasjen er kjøkkenet allerede i funksjon. Der kommer også spisesalen som skal være romslig nok for alle 48 fremtidige små beboere...

Andre etasje blir i hovedsak delt mellom en liten leilighet for "mayora" som er ansvarlig for driften. Hun må nødvendigvis bo på stedet for å ha den nødvendige oversikt. I tillegg blir det hybel for to frivillige!


Per i dag er det 26 barn her på Casa Himmelbjerget. Når vi nå snart kan ta i bruk sidebygget blir det frigjort mye plass i hovedbygget. Rom som i dag fungerer - på sett og vis - som spisesal, kontor og hybel for mayora, vil bli frigjort til sitt egentlige formål, nemlig soverom og stuer for barna. Da kan vi få plass til ytterligere 22 barn, slik prosjektet er tegnet og tenkt. Og det uten trengsel!

Vi har hatt svært god støtte fra mange hold gjennom denne omfattende byggeprosessen. Men når det gjelder dette viktige sidebygget, så er det er i hovedsak én ting som har gjort det mulig for oss å få slik fortgang i prosessen: Innsatsen fra engasjerte elever og lærere ved Vågen videregående skole i Sandnes. Tusen takk skal dere ha!
.

Ingen kommentarer: