tirsdag 10. juli 2012

Tulling på tur?

Det skal man slett ikke se bort fra! Men det er altså et spørsmål som må besvares: Hvis en åpenbart velfødd noenogførtiåring setter seg på en sykkel på Norges sørligste punkt, Lindesnes fyr, og så begynner å trille nordover...hvor langt kommer han?


Dette spørsmålet skal i løpet av de kommende dager eller uker få et svar. Telt og sovepose er nemlig pakket, sykkeldekk lappet og pumpet opp, og godt vær bestilt. (At noen ser ut til å ha kansellert bestillingen, det er en annen sak.)

Ekspedisjonens navn? "Fra Lindesnes til et sted nord for Sinsenkrysset." Såpass hårete mål må det være mulig å sette seg! Men det ryktes at veien fortsetter et par hundre mil nordover også derfra, så hvem vet hvor dette ender? Definitivt ikke syklisten selv. Han starter for øvrig onsdag 11. juli klokken ganske tidlig.

Ingen liten utfordring, dette. Men her en en utfordring til deg: Motiver denne rullende Fanebusten med en krone per syklet mil til støtte for Boliviafamiliens prosjekter. Mer om du vil, selvsagt. Uansett vil tanken på at vi kan gi bort pengene til et godt formål under rundreisen i høst, vil være god å ha i de lange motbakkene! (I parentes er de første 10 sponsorene på plass før dette skrives, i tillegg til at noen har ytt 10.000 kroner i startpenger kun for den gale ideen. Her ruller det altså inn allerede før Fanebusten ruller ut!)

Dette har du råd til: Kanskje blir det bare en tyvekroning, men det maksimale utlegget er uansett godt under tre hundre kroner, for lenger er ikke dette landet!

Du kan melde deg på før, under, etter eller helst med en gang. Det er bare å sende oss en epost, SMS til 47468619 eller melding på Facebook. Og det er i vår nye facebookgruppe du vil få daglige (sånn omtrent) oppdateringer på fremdriften. Du kan forresten "Like" stripa nedenfor også - det gjør samme nytten!

Altså. Bli med...til et sted nord for Sinsenkrysset!

Ingen kommentarer: