søndag 8. september 2013

Loppemarkedsuksess for Casa Himmelbjerget!

Lørdag 7. september hadde våre ildsjeler Marita Bjerga og Maria Dirdal fått med seg en perlerad av frivillige til å arrangere loppemarked i Sandnes. De arbeidet til langt på natt for å få loppene på plass i gymsalen til Fredheim Arena i Sandnes. Og godt var det, for da dørene skulle åpnes kl 10, var det kø utenfor!


I timene som fulgte var det full aktivitet, både i loppesalget, i auksjonen og i kafeen. Mange gjorde gode kjøp, til glede for både seg selv og Boliviafamilien.


Brødrene Fanebust troppet opp i (mer eller helst mindre) kledelige boliviahabitter, og holdt foredrag om Boliviafamilien generelt og Casa Himmelbjerget spesielt. Inntektene for dagen vil nemlig gå - uavkortet - til det barnehjemmet i verden som ligger nærmest himmelen. Nærmere bestemt 4300 meter over havet, i gruvebyen Potosí.


Først og fremst er det nå utearealene som skal forbedres, med lekeplass og annet som vil være til glede for det tyvetalls jenter og gutter som har sitt trygge hjem der. 

(To av våre gode hjelpere, Anna og Maria, som for øvrig begge har vært frivillige i Bolivia. Noe slitne?)

Inntekten for dagens ble hele 43 000 kroner pluss veksel. Dra så 12-gangeren for å utligne forskjellen i kjøpekraft mellom Norge og Bolivia, og dette tilsvarer over en halv million kroner der nede! Dette vil være til stor hjelp ved Casa Himmelbjerget.

Ikke rart altså, at vi er fornøyde og sender en dypfølt takk til alle som var med på arrangementet!


Ingen kommentarer: