onsdag 4. september 2013

Sommerbrevet 2013

De aller fleste av våre faddere vil allerede ha fått det i postkassen. For de få som ikke har det: Vi vet, vi vet - og venter på de siste brevene med bilder og annen informasjon fra Bolivia.

I sommerbrevet tar vi denne gangen for oss vår eminente hjelper Siws besøk i Norge, hvor mange var så heldige å få møte henne i usedvanlig strålende vestlandsvær. Det bør bli en tradisjon, siden hun stort sett er innom annethvert år, på vei til eller fra sitt tidligere hjemland - Finland.

Ellers har vi som vanlig en gjennomgang av våre viktigste prosjekter, som ikke er så rent få. Og av driften, som går riktig så bra. Noe som ikke forhindrer at vi, nå som alltid, behøver flere faddere. Det skyldes først og fremst det vi pent omskrevet kan kalle naturlig avgang, men som våre gode venner i  Frelsesarmeen setter enda vakrere ord på: Man har blitt forfremmet til herligheten! Boliviafamilien har tross alt arbeidet i 30 år nå, og våre faddere har slett ikke for vane å gi seg...

Med den tanken nevner vi det allerede: Alle faddere, frivillige og andre interesserte er hjertelig velkomne til å bli med oss på rundreise neste høst!

Sommerbrevet kan lastes ned her.


Ingen kommentarer: