torsdag 3. november 2011

En kort rundreise er overDa er to blad Fanebust straks på vei ut til flyplassen i La Paz, og i morgen kveld vil vi igjen være hjemme i det kalde nord. Vi har vært ute på en kort og travel rundreise: To uker i Cochabamba, Sucre, Santa Cruz, Potosi, Trinidad og La Paz (med Altiplano). På hvert sted har vi fulgt opp ett eller flere prosjekter, og det er nettopp det som har vært hensikten med denne reisen.

(Fra Casa Himmelbjerget i Potosi. Nymalt! Og med mange glade barn...)

Fadderreisen, hvor vi besøker hvert eneste av våre 23 barnehjem og dagsentre, den tar vi til neste år. Da har vi 30 års jubileum, og alle som ønsker det, er inviterte med! Men denne gangen har vi bare hatt følge på deler av reisen av en håndfull frivillige. Ja, og så den uforlignelige Siw Broman da, som alltid er her nede og er til stor nytte for oss!

Rapporter vil snart komme her i bloggen. Her vil vi bare fortelle at vi er godt fornøyde med det vi har sett. Til dels svært godt fornøyd - som når det gjelder det nye dagsenteret vi har under bygging i Cochabamba, La Roca. Og om det har vært travelt, har det også vært hyggelig i møtet med alle de som er her nede og gjør en innsats, både i og utenfor Frelsesarmeen.


Men nå altså: flyplassen neste! Og om bare halvannet døgn er vi hjemme...
.

Ingen kommentarer: