torsdag 5. desember 2013

Julebrevet er på vei - julegaver også?


 To- og firbente hilser fra Casa Himmelbjerget, Potosi

Vi gir oss selv en liten klapp på skulderen over å være et par uker tidligere ute i år enn i fjor. Det betyr at noen av dere - kjære faddere og andre gode hjelpere - allerede vil ha fått julebrevet i løpet av de siste dagene. Andre vil straks få det: Vi venter bare på noen siste takkebrev og julekort fra Bolivia...

Som alltid legger vi også brevet her til nedlastning her i bloggen. Akkurat her, faktisk!

Det spørsmålet vi oftest får i dagene etter at julebrevet har gått ut, er dette: "Kan vi fortsatt sende julegave til fadderbarnet vårt?". Svaret er ja! Man bør riktignok skynde seg, men vi sender av gårde den aller siste listen med gaver rundt den 15.12.. Husk bare å merke gaven med BFN-nummeret "Julegave".

Med sommerbrevet vil det da komme takkebrev, vedlagt bilde av fadderbarnet og det som ble kjøpt for pengegaven. En liten ting i den forbindelse: Gi oss for all del beskjed dersom du tidligere har sendt jule- eller bursdagsgave, men ikke mottatt takkebrev. Feil kan skje, men også rettes - hvis vi får vite om den!

Ellers tikker dagene nå raskt av gårde mot selve julekvelden. Vi håper at den også vil bringe litt julefred. Den skal vi i så tilfelle bruke til å oppdatere denne bloggen med mer fra høstens boliviatur!

Ingen kommentarer: