mandag 22. desember 2008

Julekort til en fadder som ikke finnes (ennå)

Oppdatering 31.12.: Bryan fikk sin fadder i dag! Takk til Karin.

Bryan er en ni år gammel gutt. I likhet med andre fadderløse barn ved våre dagsentre og barnehjem vet han ikke at han ikke har fadder, så han sender både brev og julekort. Vi tror ganske sikkert han allerede har forstått at verden er urettferdig, og vi synes ikke at vi behøver gi ham nok en bekreftelse på det.

Men Bryan er også litt heldig, for han har en familie med en far, en mor og en lillesøster som han er veldig glad i. Å være med henne er det kjekkeste han vet, og han er veldig flink til å ta ansvar for veslejenta. Men han ser også veldig opp til sin pappa, selv om han har måttet gå mye arbeidsledig. Moren har heller ikke klart å skaffe seg fast arbeid. Men de forsøker, tar det som byr seg når sjansen er der, og gjør også så godt de kan for sine barn. De mangler ikke omsorg. Men de mangler klær og mat, og derfor trenger de oss.

Fotball er favorittleken til Bryan, men han er også ganske flink på skolen, og der liker han best matematikk, biologi - og gym!

Vil du bli fadder til Bryan, eller til et av de andre barna som mangler fadder? Send oss en epost. Hver eneste krone du sender kommer fram, ikke noe går bort i administrasjon.

Ingen kommentarer: