onsdag 3. desember 2008

Julhälsning från Siw

Kära Vänner:

Vi närmar oss med stora steg julen ... och därför vill jag nu här sända er alla en varm julhälsning!!!! Jag hoppas ni alla får en riktigt fin jul med familj och vänner!!!!

Det blir min 14:e jul här i Bolivia... Här har vi sommar och varmt men också regn för regnperioden har börjat. Butikerna har börjat sälja juldekorationer och man har börjat dekorera staden med juleljus. Och på "Pradon", en av huvudgatorna, finns julkrubban att beskåda.

Flera skolor har börjat sitt sommarlov och andra har bara några dagar kvar undervisning för detta skolår. Skolorna börjar på nytt i början av februari. Frälsninsgarmens dagcenter stänger lite före jul och har stängt hela januarimånad. Och flera av barnen som bor på våra barnhem åker hem eller till en släkting för att tillbringa ferien där.

Föräldrar är tacksamma för att deras barn får vara på våra dagcenter så de kan känna sej trygga under dagen då de jobbar. Och barnen får äta lunch och de får stöd med läxläsningen och de får rekreation. Och vi hoppas att våra barn vilka har tillfälle att gå i skolan verkligen sätter värde på det och gör sitt bästa. Studier är väldigt viktiga för att man skall få det bättre i livet.

Kära Fadder, din hjälp, din insats är väldigt betydelsefull!!! Tusen, tusen tack för vad du gör för Bolivias barn genom ditt fadderbidrag!!!

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2009!

Siw

Ingen kommentarer: