lørdag 17. januar 2009

Bruk bloggen!

Her er det ingen kjeft å få. Vi er kjempefornøyde med den responsen vi har fått på de nye nettsidene og denne bloggen! Dessuten ser vi av statistikken at selv om det ikke akkurat hagler inn med kommentarer, så blir både blogg og nettsider nå mye lest. Det er definitivt det viktigste.

Noen har også funnet ut hvordan de kan bli "følgere" og automatisk oppdatert når vi legger ut noe nytt. Blant disse den hyggelige overraskelsen Maria Alicia Terceros fra Bolivia - hun som er den eldre utgaven på profilbildet vårt. Una sorpresa muy linda encontrarte aqui, Maria! :-)

Det vil vi komme med nå er en oppfordring, og det er å dele våre nettsider og denne bloggen med venner og kjente. Vi har jo ikke noe markedsføringsbudsjett. Ingen TV-spoter, internettannonser eller annen reklame. Det er en naturlig følge av at vi gir 100% av fadderbidragene videre til arbeidet i Bolivia.

Det er derfor dere som kjenner til oss som er vår reklamekanal. Dere og nettsiden, bloggen, jule- og sommerbrevet, de foredrag vi holder rundt omkring og de krumspring vi av og til foretar oss i media for å skape oppmerksomhet.

Det er altså oppfordringen. Hjelp til å gjøre Boliviafamilien kjent - så tar vi oss av resten...

Ingen kommentarer: