onsdag 7. januar 2009

En takk fra Parotani

Parotani er et av våre dagsentre. Det ligger noen mil utenfor Cochabamba. En smule avsides er det, og derfor har vi hatt et prosjekt gående for å gi dem en minibuss. Den er nå på plass: Kjøpt brukt, men i god stand, endret fra bensin til gassdrift, og nyinnredet med mange små seter passende for mange små barn. Her er takkekortet som nylig kom (klikk for større):

Et fint takkebrev kom også fra offiseren. Men vi må innrømme at vi falt mest for de vedlagte tegninger og brev fra barna. Her er hva lille Ever Garcia skriver:

"Dette brevet skriver jeg for å takk dere for bilen som dere har gitt oss! Vi er veldig lykkelige, for nå kan vi lettere dra til parken, svømmebassenget og andre steder!"

Ever har tegnet bilen nedenfor, og fått med at det er en Toyota. Den andre tegningen kom i brev fra Kimberly Paredes, og hun skriver

"Jeg vil si tusen takk for bilen som dere har kjøpt til oss! Den er veldig fin, den er hvit. Vi liker den veldig godt, og nå er det mye mer komfortabelt når vi skal på tur for denne bilen er stor. Vi er så fornøyde!"

Ingen kommentarer: