onsdag 7. januar 2009

Miserabelt fadderønske fra Victor Hugo?

Oppdatering 13.01.09: Vår mulige forfatterspire fikk fadder i dag! Men la nå ikke det stoppe deg om du ønsker å bli fadder - vi har mange flere barn som behøver din hjelp.

Neida, det tror jeg ikke. Men han heter faktisk Victor Hugo, denne gutten, og har altså sin navnebror i den kjente franske forfatteren som blant annet skrev "Les Miserables".


Vår Victor Hugo har for øvrig to etternavn til, men de bruker vi ikke her i bloggen. Dessuten er ikke ønsket hans det minste miserabelt: Det han ønsker seg er en fadder.

Victor er ni år gammel. Han har 3 brødre og 4 søstre, en døgenikt av en far som sjelden er til hjelp og en mor som forsøker å forsørge familien ved å selge bananer på markedet. På skolen liker han matematikk best, på fritiden er det fotball. Hans største ønske er at familien skal få seg et eget sted å bo.

Boliviafamilien hjelper Victor Hugo blant annet med mat, klær og lekser, og gir ham et trygt sted å være mens moren er på arbeid. Til å hjelpe oss med dette behøver vi en fadder. Fadderskap koster 200 kroner i måneden. Vi sender hele bidraget ditt til Bolivia; ikke noe går bort i administrasjon. Send oss en epost om du vil hjelpe Victor Hugo eller et av våre andre barn som mangler fadder.

Ingen kommentarer: