lørdag 17. januar 2009

Hipp hurra...for Kevin?

Oppdatering 13.2.09: Kevin var blant de fire som fikk fadder i dag. Nå mangler bare 21 fra den gamle listen - og de 17 nye vi fikk fra dagsenteret La Roca! :-)

Kevin er åtte år, men blir ni på selveste nasjonaldagen. Vår egen 17. mai altså, så det skulle være lett for en fadder å huske. Bolivias nasjonaldag, Dia de la Patria, er for øvrig 6. august…Kevin er litt liten og svakelig, men han er samtidig en glad gutt som liker å synge, danse og leke. Han har en søster også. Foreldrene er fattige. Faren er gateselger og moren hjelper til på kjøkkenet på et av våre dag- og skolesentere i La Paz. De har ikke noe eget sted å bo. Sine problemer til tross er de svært glade i barna sine og gjør sitt beste for dem. Det triste er at det ikke er nok, så for blant annet mat, skole - og klær som dette! - er man avhengige av oss.

Hvis du som leser dette, eller noen du kjenner, vil hjelpe oss å hjelpe Kevin eller et av våre andre barn er det bare å sende oss en epost med navn og adresse. Vanlig fadderbetaling er kr 200 i måneden, og ikke noe av din hjelp går bort i administrasjon.

1 kommentar:

Karin sa...

Etter å ha reist i Inkanes fotspor i Peru og Bolivia i november, var det en ting som satt seg fast i ''hodet'' og det var fadderbarn. Jeg bor ikke lenger i Stavanger, men Baste Fanebust's fadderbarn i Bolivia lå langt bak hukommelsen. Leste i Aftenbladet om elevene på Forus v.s.og Boliviafamilien var min greie. Har nå 2 fadderbarn ei jente på 10 og en gutt på 9. Jeg så hvor fattig Bolivia er sammenlignet med Peru. Det var mange barn som var fattige, spesielt var dette synlig i storbyen La Paz. Snälla - la Kevin og familien få hjelp. Bli fadder.