søndag 25. januar 2009

Foredrag i Trondheim

Boliviafamilien ved Frode Fanebust skal holde foredrag for vår støttespiller og sponsor Verdi NTNU nå onsdag 28. januar. Foredraget er åpent for alle interesserte, gratis, og påmelding skjer via Verdis nettside.


Foredraget vil selvsagt inneholde en presentasjon av Boliviafamilien som organisasjon, våre aktiviteter, prosjekter og reiser. Men siden det er studenter fra NTNU som står for arrangementer vil vi i tillegg ta opp en del generelle og sosioøkonomiske spørsmål under overskriften "Hjelper det å hjelpe? Et kritisk blikk på bistand." Vi har tro på at det både vil provosere og inspirere...

Dersom du selv eller noen du kjenner som er eller burde være interessert i oss (dvs alle!) er i Trondheim denne dagen - meld deg på!

PS:
Er du i en bedrift, organisasjon, forening eller lag som kunne ha interesse av et slikt foredrag? Vi stiller mer enn gjerne opp og forteller om Boliviafamilien, viser bilder og gir et innblikk både i vårt arbeide og det fascinerende Bolivia, dets gleder og sorger. Vi er fleksible på vinkling, enten det skal være akademisk eller til hygge, og har erfaring fra alt fra barnehager til aldershjem og det meste i mellom. Det er bare å ta kontakt!

2 kommentarer:

Marita Bjerga sa...

Så enormt bra hjemmesiden har blitt! Enkel og fin layout og flotte bilder! Kjempeidé med blogg i tillegg som oppdateres ofte =)

Boliviafamilien sa...

Kjekt å høre! Følte det var på tide med en generell oppfrisk, og hadde motivasjonen helt på topp etter rundturen vår. Der er den for øvrig fortsatt...