lørdag 27. oktober 2012

Boliviafamilien hedret etter 30 år


Frelsesarmeen hadde en stor overraskelse på lur til oss denne gangen. Etter en laaaaang dag ute på Altiplano, med besøk på to dagsentre og et prosjekt, trodde vi at hotellet snart var siste stopp. Men nei, vi skulle på "en liten fest"...

Det viste seg da at man hadde leiet et digert lokale, og så busset inn barn og ledere fra store deler av La Paz-distriktet. Anledningen var at Boliviafamilien fyller 30 år, og jammen skulle det feires!

 
 Drama: Da Baste kom til Bolivia, og møtte sitt fadderbarn...

 Tegnekonkurranse. Her vinneren for de mellom 14 og 16 år!

Prisutdeling.

Dans fra absolutt alle Bolivias hjørner sto på programmet.  
Og her hadde man øvd!

Programmet tok minst to timer, og her var det tydelig at man hadde gjort seg flid. Vi har ikke sett maken - og vi har sett mer boliviansk dans enn de aller, aller fleste!

Lovprising av Boliviafamilien ble det bare så alt for mye av. Da er det viktig å huske at det ikke er vi som står på scenen og mottar den som skal ha æren. Mye tilfaller Papa Baste, som startet Boliviafamilien for 30 år siden. Og mye tilfaller alle våre faddere, våre frivillige og andre ildsjeler som hjelper oss å hjelpe. I senere møte ble vi fortalt at Boliviafamilien er den klart største bidragsyteren til Frelsesarmeens virksomhet i Bolivia. Uten oss ville det rett og slett ikke finnes finansiering til det sosiale arbeidet som nå pågår ved 23 barnehjem og dagsentre. Og mens bidragene fra andre land og organisasjoner krymper, øker de fra Boliviafamilien - litt etter litt, år for år.

Slik sett er det med takknemlighet vi også mottok prisen "Others". Den ble første gang innstilt av William Booth, selve grunnleggeren av Frelsesarmeen, da han ønsket å hedre dem som gjør en innsats for andre enn dem selv.

Gratulerer, alle våre gode hjelpere!Ingen kommentarer: